Potrivit Prosport, Emeric Ienei nu a fost lăsat astăzi să intre pe stadionul pentru care a scris istorie. Sunt curios dacă la fel o să scrie presa noastră sportivă şi despre istoricul Alex Mihai Stoenescu, atunci când n-o să i se dea voie să intre în birou la Becali. Parcă vezi titlurile: Alex Mihai Stoenescu nu este lăsat să intre în biroul miliardarului pentru care a scris istorie.

Până una alta, e regretabil gestul portarilor, care nu l-au lăsat pe Ienei pe stadion. Practic, au închis poarta, nu i-au dat nicio şansă, au fost de neclintit dintre buturi. Nu trebuie să trecem totuşi cu vederea nici atitudinea din trecut a clubului, care îşi obliga fotbaliştii să-şi ia juma de normă la Institutul de Istorie "Nicolae Iorga", ca să facă muncă de cercetare, să scrie istorie. Oricum, din toată povestea asta au şi intelectualii o consolare. Peste ani, lumea o să-şi aducă aminte nu de fotbaşitii care jucau bine, care ştiau cu mingea, ci taman de jucătorii care au scris istorie.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Friday, 07.05.2010 20:17 Sport

National Cinematografic