După turism, şi sportul românesc primeşte o lovitură puternică din partea vecinilor de la sud de Dunăre. Tot mai mulţi tenismeni români preferă să se antreneze în Bulgaria pentru că, spun ei, serviciile sunt mult mai bune.

La tenisul de masă, cel puţin, bulgarii asigură condiţii ideale. "E bine că te servesc direct la masă. În România e mai peste tot autoservire, trebuie, practic, să joci singur, ca nebunul," a declarat pentru TNR un jucător român de ping pong.


Potrivit românilor, în Bulgaria au parte de o paletă largă de servicii, iar calitatea lor nu este de neglijat. “De multe ori, ţi se pune mingea pe tavă, trebuie să fii prost să nu reuşeşti lovituri bune”, susţin sportivii români.

Cel mai mare neajuns al tenismenilor noştri este viaţa de cuplu. Ei susţin că soţiile lor sunt teribil de geloase. “Nevastă-mea crede mereu că o înşel atunci când sunt la serviciu. Vă daţi seama că ideea asta e absurdă. Dacă e să-i fiu infidel, o înşel şi atunci când adversarul meu e cel care serveşte,” ne-a declarat un tenismen care, de frica soţiei şi a celebrităţii, vrea să-şi păstreze anonimatul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Monday, 17.05.2010 00:28 Sport

National Cinematografic