Considerat evenimentul anului, Campionatul Mondial de Rime din Germania a debutat astăzi pe stadionul Kleine Sheitze din Frankfurt. În meciul de deschidere, echipa naţională de rime a Franţei a fost înfrântă de selecţionata Japoniei, care a avut de partea ei avantajul unei limbi foarte violente, pe care nu o înţelege nimeni.


În cel de-al doilea meci al zilei, reprezentativa Danemarcei a primit replica poeţilor englezi, care au versificat
mai bine în prima jumătate a meciului, însă nu au finalizat nicio ocazie de rimă.

 

La proba de rime-împerecheate, în care poeţii primesc cuvinte şi trebuie să le împerecheze, echipa naţională de rime a României s-a prezentat într-o formă excelentă. Căpitanul naţionalei, poetul Viorel, a declarat înaintea meciului cu selecţionata Camerunului că intră în teren cu multă încredere în jocul de cuvinte al echipei: „Poeţii români au primit deja multe cuvinte de încurajare pentru un eventual baraj, în care echipa se va baza pe cuvinte-cheie.”

Câştigătorii campionatului vor primi doar cuvinte de laudă, urmând să fie felicitaţi de Victor Ciutacu în emisiunea Vorbe Grele.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Tuesday, 15.06.2010 11:59 Sport

National Cinematografic