Premieră absolută în tenisul mondial: un român s-a înscris ca unic participant în proba de dublu a turneului de tenis de la Wimbledon. El spune că partenerul său de dublu este mult prea egoist şi joacă doar pentru el, nu pentru echipă. El chiar îşi bănuieşte partenerul de practici necurate, în special de faptul că ia bani de la adversari ca să trântească meciuri.„Cel cu care participam în turneele de dublu m-a dezamăgit în ultima vreme şi am decis să scap de el. Mai mult mă încurcă. Prefer să joc singur împotriva a doi tenismeni, decât împreună cu el”, a declarat, în exclusivitate pentru TNR, tenismenul nostru.

„Uneori am impresia că e cumpărat de adversari, la cum joacă. Ştiu că are unele probleme financiare, dar să iei bani de la adversari şi să faci blat e innaceptabil. Nu vreau să fiu răutăcios, dar se vede că a jucat fotbal în tinereţe”, a adăugat tenismenul.

El spune că de prea multe ori a câştigat meciurile de unul singur, iar la final sumele câştigate a trebuit să le împartă cu partenerul său de dublu. „Practic, munceam pentru doi, eu câştigam toate mingile iar el doar se plimba pe teren, însă banii erau împărţiţi în mod egal. L-am dus în spate destul, de aici încolo să se descurce singur, nu accept să-şi bată cineva joc de munca mea”, a spus în încheiere tenismenul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 21.06.2010 14:00 Sport

National Cinematografic