Georgel Costeleanu, fost component al echipei cu care Steaua a câştigat în 1986 Cupa Campionilor, s-a sinucis în această dimineaţă cu o supradoză de votcă. Potrivit cunoscuţilor, Costeleanu (55 de ani) era deprimat din cauză că niciun antrenor nu-l mai băga în seamă. Din 1990 de când a devenit liber de contract, nicio echipa nu a mai apelat la serviciile lui.

 

Potrivit lui Ştefan Iovan, fost coechipier al lui Costeleanu, jucătorii din generaţia lui au fost uitaţi şi rareori mai prind prima echipă. Acum sunt preferaţi în general jucătorii tineri, care, deşi aleargă mai repede, sunt mai superficiali. Iovan este de părere că fotbaliştii promovaţi puternic acum de toate posturile de radio (la ştirile sportive) nu practică fotbalul de calitate de pe vremuri.

 

“Georgel s-a sinucis şi pentru că se simţea urât. I se părea că are o burtoacă imensă, care îl împiedica să alerge, şi nişte picioare grase, cu care abia mai şutează de la distanţă, săracul,” a declarat Ştefan Iovan.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Friday, 16.07.2010 15:43 Sport

National Cinematografic