De cînd nu prea se mai poartă războaie seriose, gen alea două mondiale, ruşii se plictisesc serios. N-au cui să i-o tragă.

Plus că nici nu mai sînt chiar atît de şmecheri ca odinioară. Iar după ce că se bat rar, mai au parte şi de adversari amatori, cum a fost recent cazul Georgiei. Ieşirea din impas a venit, oarecum suprinzător, din fotbal: ruşii se vor salva ca naţie de războinici doar dacă se bat între ei.Imaginile de mai jos ne arată cum:

 

 

Ideea aparţine fanilor de la Zenit Saint Petersburg şi CSKA Moscova, care şi-au dat întîlnire într-o zonă mai puţin populată a Saint Petersburgului înaintea ultimei întîlniri directe. Succesul operaţiunii e cît se poate de evident. O demonstrează finalul filmuleţului, cînd pot fi observaţi o gramadă de fani pur şi simplu întinşi la pămînt şi cu ochii spre cer din cauza extazului ce i-a cuprins.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 29.09.2009 10:01 Sport

National Cinematografic