cristi_tanaseDupă ce Gigi Becali a declarat duminică că Răduţ va ajunge un fotbalist mai mare decât Xavi, Josep Guardiola, antrenorul Barcelonei, a organizat o conferinţă de presă în care a afirmat, nici mai mult, nici mai puţin, că Messi va ajunge un fotbalist mai mare decât Cristi Tănase.


Afirmaţia antrenorului blau-grana a fost întâmpinată cu zâmbete ironice de presa din Spania şi a stârnit efectiv râsete în presa din România. „Pep, nu mai visa cu ochii deschişi!”, „Antrenorul Barcelonei şi-a pierdut simţul realităţii” sau „Messi, Tănase e prea sus pentru tine” sunt doar câteva din titlurile apărute azi în presa sportiva de la noi.

Nici şefii fotbalului românesc n-au rămas indiferenţi la declaraţia lui Guardiola. Acesta a fost luat peste picior de către Mitică Dragomir: „Gigi ştie ce vorbeşte, Răduţ va fi peste Xavi. Nu e nimic anormal în declaraţia asta. Dar să vii şi să spui că Messi va ajunge un fotbalist mai mare decât Cristi Tănase, asta deja e exagerare. Cum, dom’le, să zici aşa ceva? Messi să demonstreze ceva înainte să se creadă noul Cristi Tănase. Când Messi va face măcar jumătate din câte a făcut Tănase în fotbal, atunci să vorbească Guardiola. Spaniolul e probabil invidios pentru că bugetul nu-i permite jucători de talia lui Tănase”, a declarat Mitică de la Ligă.

 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 27.07.2010 15:45 Sport

National Cinematografic