marian_iancu_este_balonat_copyMarian Iancu e disperat să scape de senzaţia de balonare, motiv pentru care a consumat în ultima lună cantităţi industriale de iaurt Activia de la Danone. Rezultatele întârzie însă să apară, astfel că patronul de la Timişoara a depus o plângere la OPC împotriva producătorului de iaurt.


„Cred că am cosumat 100 de iaurturi Activia pe zi, timp de o lună, dar mă simt în continuare balonat. Uitaţi-vă la mine, par eu un om  care a scăpat de balonare? Nu mă interesează banii, n-o să le cer să îmi restituie contravaloarea produselor consumate, cum spun ei în reclamă, aici e vorba pur şi simplu de principiu”, a spus Marian Iancu.

O altă nemulţumire a lui Marian Iancu este legată de ambalajul iaurtului: „După cum spuneam, am fost nevoit să consum câte 100 de iaurturi Activia zilnic, din cauza gramajului mic. Nu înţeleg de ce iaurturile astea se fac atât de mici. Chiar e atât de greu să scoată pe piaţă şi iaurt la butoi?”, s-a întrebat acesta.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 30.07.2010 13:46 Sport

National Cinematografic