marian_iancu_este_balonat_copyMarian Iancu e disperat să scape de senzaţia de balonare, motiv pentru care a consumat în ultima lună cantităţi industriale de iaurt Activia de la Danone. Rezultatele întârzie însă să apară, astfel că patronul de la Timişoara a depus o plângere la OPC împotriva producătorului de iaurt.


„Cred că am cosumat 100 de iaurturi Activia pe zi, timp de o lună, dar mă simt în continuare balonat. Uitaţi-vă la mine, par eu un om  care a scăpat de balonare? Nu mă interesează banii, n-o să le cer să îmi restituie contravaloarea produselor consumate, cum spun ei în reclamă, aici e vorba pur şi simplu de principiu”, a spus Marian Iancu.

O altă nemulţumire a lui Marian Iancu este legată de ambalajul iaurtului: „După cum spuneam, am fost nevoit să consum câte 100 de iaurturi Activia zilnic, din cauza gramajului mic. Nu înţeleg de ce iaurturile astea se fac atât de mici. Chiar e atât de greu să scoată pe piaţă şi iaurt la butoi?”, s-a întrebat acesta.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 30.07.2010 13:46 Sport

National Cinematografic