piti_cere_garantii_de_la_mititeluVictor Piţurcă vrea performanţă la Craiova cu orice preţ. Preţ pe care, evident, să nu-l plătească, ci să-l încaseze. Şi, pentru a se asigura că noua sa echipa va ţinti sus, i-a pus lui Adrian Mititelu mai multe condiţii. Piţurcă a mers pe principiul „ori câştigă echipa, ori câştig eu”.

Astfel, dacă Universitatea Craiova nu va câştiga campionatul, Adrian Mititelu va fi nevoit să-i cedeze lui Piţurcă un teren de 20 de hectare de la marginea Craiovei. Dacă totuşi echipa prinde un loc de cupă europeană, Mititelul îi va da lui Piţurcă un alt teren, de doar 2 hectare. De asemenea, dacă echipa va fi eliminată din Cupa României, Mititelul îi va ceda lui Piţi 30% din acţiunile clubului.

Singura clauză pe care Mititelu încă nu a acceptat-o (dar sunt şanse mari s-o facă) este legată de apariţiile televizate ale lui Gigi Becali: dacă acesta va mai vorbi de Craiova, Mititelul trebuie să scoată din buzunar până la 300.000 de euro.

Unii suporteri craioveni îşi fac deja griji, speriaţi de faptul că Piţurcă n-ar urmări decât să-i fure Craiova lui Mititelu şi să i-o dea lui Dinel Staicu sau, mai rău, lui Gigi Neţoiu.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Saturday, 28.08.2010 09:59 Sport

National Cinematografic