Noul antrenor al lui Dinamo, Ion Marin, a fost sfătuit prieteneşte de fani să nu vină în Ştefan cel Mare. Şi când spun prieteneşte nu sunt ironic, chiar dacă suporterii s-au exprimat în termenii ăştia: "Săpăligă, nu accepta să fii sclav!"

 

Nu ştiu dacă fanii lui Dinamo au un simţ al limbii foarte dezvoltat, dar când toată lumea îţi spune Săpăligă, să nu fii sclav deja nu mai e o prioritate pentru tine. În plus, toată lumea ştie că Săpăligă e o unealtă în mâna fraţilor Becali.

 

Şi, ca să mai zic ceva de neamul lor, iată ce făcea, potrivit Prosport, vărul lui Giovani, în timpul meciului cu Steaua-Bistriţa: “Gigi Becali nu s-a lăsat intimidat de apropierea fanilor. La începutul partidei zâmbea mândru, în timp ce savura un imens bulgăre de brânză.” Practic, Ion Marin se bagă sclav la vărul unui cioban, mă-nţelegi?

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Monday, 05.10.2009 08:49 Sport

National Cinematografic