razvan-lucescu-nu_demisioneazaDeşi România n-a fost în stare să câştige meciul din Belarus, Răzvan Lucescu nici nu vrea să se gândească la demisie. Cel poreclit X-Man de apropiaţi consideră că nu are nici o vină pentru faptul că, după două meciuri, România este pe locul 5 în grupă, cu doar 2 puncte. În viziunea lui, întreagă vină pentru lipsa de rezultate a Naţionalei o poartă tatăl său, Mircea Lucescu.

Dealtfel , imediat după fluierul final al partidei, Răzvan a fost surprins de camerele de filmat în timp ce a ridicat degetul mijlociu în aer şi l-a îndreptat spre Ucraina, semn clar de nemulţumire faţă de tactica primită în plic de la tatăl său.

Iritarea selecţionerului faţă de modul cum îi gândeşte tatăl său partidele Naţionalei a devenit explicită în timpul conferinţei de presă, când, întrebat de jurnalişti dacă intenţionează să demisioneze, Răzvan Lucescu a răbufnit la adresa lui Lucescu senior: „Nu, n-am nici un motiv să demisionez. Chiar nu înţeleg de ce îmi cereţi mie demisia. Dacă e cineva care poartă vină pentru rezultatele Naţionalei, acela este tata. Să demisioneze tata, că el mi-a făcut echipa!”, a urlat, pe un ton iritat, selecţionerul în acte al României.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Wednesday, 08.09.2010 13:15 Sport

National Cinematografic