razvan-lucescu-nu_demisioneazaDeşi România n-a fost în stare să câştige meciul din Belarus, Răzvan Lucescu nici nu vrea să se gândească la demisie. Cel poreclit X-Man de apropiaţi consideră că nu are nici o vină pentru faptul că, după două meciuri, România este pe locul 5 în grupă, cu doar 2 puncte. În viziunea lui, întreagă vină pentru lipsa de rezultate a Naţionalei o poartă tatăl său, Mircea Lucescu.

Dealtfel , imediat după fluierul final al partidei, Răzvan a fost surprins de camerele de filmat în timp ce a ridicat degetul mijlociu în aer şi l-a îndreptat spre Ucraina, semn clar de nemulţumire faţă de tactica primită în plic de la tatăl său.

Iritarea selecţionerului faţă de modul cum îi gândeşte tatăl său partidele Naţionalei a devenit explicită în timpul conferinţei de presă, când, întrebat de jurnalişti dacă intenţionează să demisioneze, Răzvan Lucescu a răbufnit la adresa lui Lucescu senior: „Nu, n-am nici un motiv să demisionez. Chiar nu înţeleg de ce îmi cereţi mie demisia. Dacă e cineva care poartă vină pentru rezultatele Naţionalei, acela este tata. Să demisioneze tata, că el mi-a făcut echipa!”, a urlat, pe un ton iritat, selecţionerul în acte al României.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 08.09.2010 13:15 Sport

National Cinematografic