emil_boc_va_fi_noul_antrenor_al_steleiGigi Becali nu mai vrea să repete greşelile din trecut şi e decis ca, de data aceasta, să pună antrenor la Steaua o persoană care s-a consacrat în postura de marionetă. După ce a păţit-o cu Hagi, Lăcătuş, Piţurcă şi, recent, Ilie Dumitrescu, Becali nici nu vrea să mai audă foşti stelişti pe care să-i pună pe banca Stelei.

Marele favorit al lui Becali pentru postul de antrenor este acum Emil Boc care, de când a ajuns premier, a demonstrat tuturor că este marioneta perfectă. În acest sens, Becali l-a invitat pe Băsescu la un şpriţ, pentru a negocia transferul lui Emil Boc din fruntea Guvernului la Steaua. Pe lângă Boc, Becali îl vrea şi pe Sebastian Vlădescu, cu ajutorul căruia vrea să reducă considerabil salariile jucătorilor.

Din sursele noastre, Emil Boc pare tentat să accepte oferta lui Becali, singurele lui condiţii fiind să i se dea primele în ouă Kinder şi să fie lăsat să cosească după bunul lui plac gazonul stadionului Ghencea.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 21.09.2010 13:49 Sport

National Cinematografic