Printul_Paul_de_RomaniaPrinţul Paul de România, cel care a prezis toate rezultatele de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, spune că România va câştiga meciul de sâmbătă cu Franţa.

Caracatiţa Paul, cum i se mai spune din motive evidente, a ales să mănânce din vasul cu steagul ţării noastre, şi asta nu din patriotism sau pentru că mâncarea de acolo ar fi fost mai bună. El spune că a făcut asta pentru a respecta adevărul istoric.

Prinţul Paul de România, caracatiţă: “În cealaltă farfurie, cu steagul Franţei, era o iahnie de fasole cu cârnăciori de care nu mai mâncasem de mult. Mamă, mamă, ce-aş mai fi gustat de acolo, dar nu puteam să închid ochii în faţa victoriei de mâine a băieţilor noştri.”

Caracatiţa Paul este un supporter înfocat al naţionalei noastre, deşi la alegerile din 2000, atunci când a candidat la preşedinţie, aligatorii de pe la noi l-au cam şifonat. El a spus că, de acum încolo, o să urmărească toate meciurile de la campionatul european la televizor, împreună cu jucătorii naţionalei lui Lucescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 08.10.2010 20:04 Sport

National Cinematografic