Înaintea meciului cu România, selecţionerul feroezilor se arăta încrezător deoarece, spunea el, în fotbalul de azi nu mai există echipe mari. Sau dacă mai există, cu siguranţă România nu e una dintre ele.

Presa din Insulele Feroe a fost extrem de critică în ultimul timp cu jucătorii, reproşându-le că dau totul la locul de muncă, dar când vine vorba de naţională se dau loviţi.

“Mikkelsen a spus că are întindere şi nu a intrat în meciul cu Lituania, dar asta nu l-a împiedicat să meargă, în aceeaşi zi, la birou şi să completeze nişte evidenţe contabile pe luna august. Când vine vorba de contractele grase, de zeci de mii de euro anual, pe care le au la multinaţionalele la care lucrează, internaţionalii noştri îşi dau viaţa la birou.De ce nu au aceeaşi atitudine şi când vin la echipa naţională?”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Wednesday, 14.10.2009 20:28 Sport

National Cinematografic