batman_si_lovinPentru că fotbalul nu îi oferea destule satisfacţii, fostul stelist Florin Lovin s-a apucat de actorie. În primul lui film, Lovin face echipă cu Batman şi luptă nedreptăţii, fărădelegii şi a lui Cristi Borcea. Fotbalistul îşi face singur cascadoriile, deoarece are o condiţie fizică bună. Regizorul îi reproşează însă că, atunci când e atacat, Lovin preferă să se arunce teatral pe jos şi nu continuă faza.

Pentru că fotbalul nu îi oferea destule satisfacţii, fostul stelist Florin Lovin s-a apucat de actorie. În primul lui film, Lovin face echipă cu Batman şi luptă împotriva nedreptăţii, a fărădelegii şi a lui Cristi Borcea.

Fotbalistul îşi face singur cascadoriile, deoarece are o condiţie fizică bună. Regizorul îi reproşează însă că, atunci când e atacat, Lovin preferă să se arunce teatral pe jos şi nu mai continuă faza.

Atunci când se bate cu Joker, lui Lovin îi place să tragă de tricou până când îşi pune adversarul la pământ. El spune că nu-i convine să lovească un om fără minge, recunoaşte că aşa ceva nu se face, dar mărturiseşte că n-are încotro.

Cel mai mare vis al lui Florin Lovin este să joace şi rolul lui Lovin din Loxsley, în “Lovin Hood”.

batman_si_lovin

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Monday, 15.11.2010 16:28 Sport

National Cinematografic