meme_stoica_face_gesturi_obsceneMeme Stoica i-a răspuns azi, într-o conferinţă de presă, viceprimarului din Târgu Mureş, cel care l-a acuzat sâmbătă că a făcut semne obscene înspre el. Noul manager al Stelei susţine că sexul oral e considerat obscen doar de cineva cu o mentalitate învechită.

„Cine spune că eu am făcut un gest obscen trăieşte într-o altă lume. Un gest prin care îţi inviţi interlocutorul să-ţi facă sex oral nu este un gest obscen. Sexul oral e ceva obişnuit şi nu ar trebui să-l percepem ca fiind obscen. Numai cineva cu o mentalitate învechită poate să spună aşa ceva”, s-a apărat Meme Stoica.

Mai mult, managerul Stelei susţine că gestul său a fost o simplă invitaţie la un sex oral, care nici măcar nu s-a concretizat. „Dacă îl obligam pe viceprimar să-mi facă un sex oral, atunci da, se putea invoca obscenitatea. Dar aşa, fiind vorba de o simplă invitaţie, nu văd nimic deplasat în gestul meu. Şi atât timp cât viceprimarul nu a onorat invitaţia mea, n-ar trebui nici măcar să deschidă gura”, spune Stoica.

În încheiere, managerul Stelei a spus că „probabil viceprimarul n-a făcut niciodată sex oral, altfel nu s-ar fi considerat ofensat”.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 22.11.2010 16:57 Sport

National Cinematografic