traditionala_masa-de_ping_pong_de-craciunCa în fiecare an, practicanţii tenisului de masă petrec sărbătorile de iarnă împreună, reuniţi în jurul tradiţionalei mese de ping pong de Crăciun. Paletele lor se transformă pentru o zi în platouri, pline de bucate care mai de care mai gustoase, de la aperitive până la porci cu minge de ping pong în gură. Ca specialitate a serii vor fi servite ouă umplute, realizate, evident, din mingi de ping pong.


Ca în fiecare an, practicanţii tenisului de masă petrec sărbătorile de iarnă împreună, reuniţi în jurul tradiţionalei mese de ping pong de Crăciun. Paletele lor se transformă pentru o zi în platouri, pline de bucate care mai de care mai gustoase, de la aperitive până la porci cu minge de ping pong în gură. Ca specialitate a serii vor fi servite ouă umplute, realizate, evident, din mingi de ping pong.

traditionala_masa-de_ping_pong_de-craciun

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 23.12.2010 11:08 Sport

National Cinematografic