traditionala_masa-de_biliard_de-craciunPracticanţii biliardului sărbătoresc această zi în jurul tradiţionalei mese de biliard de Crăciun. Într-un cadru festiv, ornat cu foarte multe bile multicolore, adeptţii acestui sport oferă bile negre tuturor celor care i-au dezamăgit anul acesta.Un alt lucru interesant este că la eveniment sunt acceptate doar persoanele care deţin bile, cum spun ei. La eveniment nu se consumă băuturi alcoolice, în loc de pahare cu vin ciocnindu-se bile de biliard.

Practicanţii biliardului sărbătoresc această zi în jurul tradiţionalei mese de biliard de Crăciun. Într-un cadru festiv, ornat cu foarte multe bile multicolore, adeptţii acestui sport oferă bile negre tuturor celor care i-au dezamăgit anul acesta.Un alt lucru interesant este că la eveniment sunt acceptate doar persoanele care deţin bile, cum spun ei. La eveniment nu se consumă băuturi alcoolice, în loc de pahare cu vin ciocnindu-se bile de biliard.

traditionala_masa-de_biliard_de-craciun

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Saturday, 25.12.2010 13:29 Sport

National Cinematografic