torje_la_poloDeşi principalele ziare de sport au anunţat că dinamovistul Gabi Torje urmează să se transfere în campionatul german de fotbal, la Hamburg SV, TNR a aflat în exclusivitate că micuţul mijlocaş de bandă al lui Dinamo va fi împrumutat pentru următoarele şase luni la un club de polo. Şefii câinilor roşii speră ca cele şase luni de antrenamente şi meciuri în bazin să-i aducă lui Torje măcar 10 centri metri în plus la înălţime.

„La ce talent are, e păcat să-l dăm pe Torje pe 5 milioane de euro, cât oferă nemţii acum. Are viteză, dribling, centrează bine, are şi execuţii spectaculoase, doar forţa îi lipseşte pentru a fi un jucător complet. Sunt convins că după cele şase luni de polo va lua în înălţime şi îşi va dezvolta masa musculară. Vă spun eu, un Torje cu 10 centrimetri mai înalt îl vom vinde pe minim 10 milioane de euro în vară”, s-a lăudat Cristi Borcea unor apropiaţi.

Se pare că următorul pe lista dinamoviştilor este Cosmin Moţi, pe care acţionarii vor să-l dea la un alt sport, însă nu ca să evolueze ca fotbalist, ca în cazul lui Torje, ci pur şi simplu ca să scape de el.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 01.02.2011 20:50 Sport

National Cinematografic