calinPrinţul, un jucător român de fotbal poreclit de colegii răutăcioşi Adrian Cristea, spune că a obosit şi că vrea un concediu de două luni chiar acum, în mijlocul sezonului. Echipa la care joacă nu e în stare să bată acasă nici măcar echipa de pe ultimul loc, iar el vrea vacanţă. La cît e de nesimţit, nu m-ar mira să vrea şi primă de vacanţă. Recunosc, am rămas înmărmurit cînd am dat peste ştirea asta. După mine, Cristea e fotbalistul de pe planetă cu cele mai puţine motive să obosească.

În primul rînd, el nu aleargă. Cîrţu se agită pe bancă într-un meci cam cît aleargă Cristea într-un retur de campionat. E genul de jucător care îţi lasă impresia că, pentru el, promenada e un fel de sport extrem, pe care doar cei puţin nebuni sînt în stare să-l practice. Văd zilnic în Moghioroş zeci de pensionari a căror viteză cînd aleargă după tramvai pare supersonică în comparaţie cu cea a Prinţului. Sînt absolut convins că nu fotbalul l-a epuizat pe bietul om. Cauza oboselii sale trebuie căutată altundeva.

Să fie oare de la sex? Nu cred. Acum ceva timp, am citit că o manelistă a petrecut o noapte cu Adrian şi că partida lor de sex a durat sub 2 minute. Dacă scădem şi timpul pierdut de Prinţ pînă şi-a pus prezervativul, reiese că omul presteaza sub un minut pe partidă. Deci n-are cum să fie de la sex.

Cred că omul pur şi simplu a obosit să-i repete lumea că nu joacă nimic.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 27.10.2009 12:29 Sport

National Cinematografic