Numai român stabilit în Spania să nu fii! După ce Naționala României a fost bătută cu 5-0 de spanioli, aproximativ 4 milioane de români care muncesc în Spania au ales să nu meargă azi la muncă. ”Nici nu vreau să mă gândesc ce mișto ar face colegii spanioli de mine, așa că mai bine stau acasă”, spune un român stabilit în Madrid.

romania_umilinta_spania.jpeg Unii români chiar și-au luat liber până la finalul săptămânii, tot de rușine, în timp ce alții s-au apucat să învețe bulgărește, ca să pretindă că n-ar mai fi români, ci bulgari. Cel mai ușor le este însă milioanelor de moldoveni aflați în Spania, care acum pretind că sunt din Republica Moldova și scapă astfel de miștourile spaniolilor.

Sunt însă și români radicali, care au început să se gândească serios să plece definitiv din Spania. ”Aș pleca într-o țară din asta mică, Malta sau Liechtenstein, unde Naționala noastră încă mai e în stare să câștige meciuri. Dar mi-e că în doi-trei ani, după ce mă așez în noua țară, mă trezesc că și-o ia România și de maltezi sau liechtensteinezi. Mi-e greu să mă decid încotro s-o apuc”, se plânge un român.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 19.11.2019 14:03 Sport

National Cinematografic