4 milioane de români din Spania n-au mers azi la muncă, de rușine după umilința Naționalei

Numai român stabilit în Spania să nu fii! După ce Naționala României a fost bătută cu 5-0 de spanioli, aproximativ 4 milioane de români care muncesc în Spania au ales să nu meargă azi la muncă. ”Nici nu vreau să mă gândesc ce mișto ar face colegii spanioli de mine, așa că mai bine stau acasă”, spune un român stabilit în Madrid.

Unii români chiar și-au luat liber până la finalul săptămânii, tot de rușine, în timp ce alții s-au apucat să învețe bulgărește, ca să pretindă că n-ar mai fi români, ci bulgari. Cel mai ușor le este însă milioanelor de moldoveni aflați în Spania, care acum pretind că sunt din Republica Moldova și scapă astfel de miștourile spaniolilor.

Sunt însă și români radicali, care au început să se gândească serios să plece definitiv din Spania. ”Aș pleca într-o țară din asta mică, Malta sau Liechtenstein, unde Naționala noastră încă mai e în stare să câștige meciuri. Dar mi-e că în doi-trei ani, după ce mă așez în noua țară, mă trezesc că și-o ia România și de maltezi sau liechtensteinezi. Mi-e greu să mă decid încotro s-o apuc”, se plânge un român.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 noiembrie 2019 12:03
Citește mai mult despre: spania

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult