gigi_becali_a_vorbit_frumos_la_gsptvMoment şocant în timpul emisiunii lui Radu Naum de pe GspTV: Gigi Becali a vorbit fără să jignească pe nimeni aproape 2 minute. Brusc, în studio s-a făcut linişte, toţi cei prezenţi în platou asistând cu gura căscată la reprezentaţia lui Becali.

„Nu-mi venea să cred ce aud. Gigi Becali a vorbit frumos , nu s-a luat de nimeni, a spus numai lucruri constructive. L-am şi întrebat: «Gigi, ţi-e bine? Vrei un pahar cu ceva, că nu pari în apele tale?». El, nimic, a continuat să vorbească frumos. Aşa că am cerut publicitate, că riscam să rămân fără rating”, a declarat după emisiune Radu Naum.

Dacă nu intra publicitatea, probabil că Gigi Becali ar mai fi vorbit alte câteva minute fără să jignească. După pauza publicitară, însă, Gigi şi-a revenit şi i-a jignit pe toţi cei prezenţi în studio, plus încă câţiva care nu erau de faţă. „Am răsuflat uşurat când l-am auzit pe Gigi că jigneşte din nou lumea”, a spus Radu Naum.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 09.03.2011 19:44 Sport

National Cinematografic