Nationala_Luxemburgului_joaca_la_victorie_cu_RomaniaNaţionala Luxemburgului a sosit în România fără cinci dintre vedetele sale – un bucătar, doi funcţionari publici, un bancher şi un poştaş. Antrenorul luxemburghezilor spune că a luat decizia ca cei cinci să fie menajaţi pentru meciurile cu miză din grupă.

„Pentru o Naţională ca a noastră contează mai puţin calificarea. Obiectivul nostru este să obţinem în grupe cel puţin o victorie de prestigiu. Şi, fără să par lipsit de respect pentru Naţionala voastră, o victorie împotriva României nu ne-ar ajuta cu nimic, nu ne-ar aduce absolut nici un prestigiu. Să baţi România e ceva la îndemâna prea multor echipe ca să ne intereseze meciul de mâine”, a declarat Luc Holtz, antrenorul luxemburghezilor.

Chiar şi fără cele cinci vedete, luxemburghezii anunţă că mâine vor juca la victorie. „De când e antrenată de Răzvan Lucescu, România nu a jucat nici măcar un meci la victorie. Voi aţi dus doar meciuri de apărare, niciodată nu v-aţi dus peste adversari. Sunt sigur că nici mâine n-o veţi face. Şi dacă voi nu jucaţi la victorie, cineva trebuie s-o facă: noi”, a explicat Luc Holtz.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 28.03.2011 17:22 Sport

National Cinematografic