Nationala_Luxemburgului_joaca_la_victorie_cu_RomaniaNaţionala Luxemburgului a sosit în România fără cinci dintre vedetele sale – un bucătar, doi funcţionari publici, un bancher şi un poştaş. Antrenorul luxemburghezilor spune că a luat decizia ca cei cinci să fie menajaţi pentru meciurile cu miză din grupă.

„Pentru o Naţională ca a noastră contează mai puţin calificarea. Obiectivul nostru este să obţinem în grupe cel puţin o victorie de prestigiu. Şi, fără să par lipsit de respect pentru Naţionala voastră, o victorie împotriva României nu ne-ar ajuta cu nimic, nu ne-ar aduce absolut nici un prestigiu. Să baţi România e ceva la îndemâna prea multor echipe ca să ne intereseze meciul de mâine”, a declarat Luc Holtz, antrenorul luxemburghezilor.

Chiar şi fără cele cinci vedete, luxemburghezii anunţă că mâine vor juca la victorie. „De când e antrenată de Răzvan Lucescu, România nu a jucat nici măcar un meci la victorie. Voi aţi dus doar meciuri de apărare, niciodată nu v-aţi dus peste adversari. Sunt sigur că nici mâine n-o veţi face. Şi dacă voi nu jucaţi la victorie, cineva trebuie s-o facă: noi”, a explicat Luc Holtz.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 28.03.2011 14:22 Sport

National Cinematografic