razvan_lucescu_in_juriu_la_romanii_au_talentCei care s-au uitat la ultima ediţie a emisiunii „Românii au talent” au putut vedea că locul lui Andi Moisescu este ocupat de Răzvan Lucescu, un om la fel de nepriceput la identificat talente. Chiar dacă nimeni nu mai crede că românii au talent la fotbal, selecţionerul naţionalei se încăpăţânează să  construiască o echipă numai din jucători români, ceea ce e o tâmpenie.


Întrebat despre adevăratele motive care l-au adus în juriu, Lucescu Jr. a explicat în felul următor: „Să ştiţi că n-am venit aici ca să-i văd sânii Andrei, deşi nu-mi displac absolut deloc. Adevărul e că are nişte sâni respecabili, care merită urmăriţi îndeaproape, însă nu pentru asta am venit. Eu căutam nişte fotbalişti talentaţi, dar pentru că tot venisem am urmărit şi sânii Andrei”, a mărturisit Lucescu.


Din rolul membru al juriului, selecţionerul speră să descopere măcar un atacant şi vreo doi mijlocaşi ofensivi pe care să-i roage să joace la Naţională: „L-am remarcat pe Ştefan Florescu, tânărul acela care face acrobaţii cu mingea. L-am rugat să joace şi el în meciul cu Luxemburg, dar m-a refuzat. Îi e jenă să nu fie confundat cu celălalt Florescu şi să-şi ia bătaie de la spectatori, ceea ce într-adevăr e foarte probabil”, a încheiat optimist Răzvan Lucescu.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de adi | Tuesday, 29.03.2011 06:50 Sport

National Cinematografic