razvan-lucescu-explica_convocarileÎn interviul dat în exclusivitate pentru TNR şi care nu va fi niciodată publicat, Răzvan Lucescu a făcut câteva afirmaţii uimitoare. Cea mai interesantă dintre ele este aceea conform căreia e forţat să bage anumiţi jucători în echipa naţională pentru că altfel aceştia nu mai sunt chemaţi la echipele de club.

“Dacă nu au jocuri în picioare la Naţională, rămân pe drumuri. Nu-i mai cheamă nimeni la echipele lor de club. Oricum, şi-aşa le e greu... Nu vedeţi că Florescu joacă meci de meci la Naţională şi a fost dat afară de la echipa de club?!", a declarat Răzvan Lucescu.

Mihai Florescu a avut şi el o scurtă intervenţie, care deşi a fost ştearsă, cum este şi jocul său, s-a mai păstrat ceva din ea: "Important este ca eu să-mi fac bine treaba la echipa naţională, pentru că apoi vor veni şi convocările la echipa de club."
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Wednesday, 30.03.2011 12:40 Sport

National Cinematografic