marian_iancu_vrea_operatieFanii Timişoarei sunt pe cale să fie privaţi de decolteul cel mai generos pe care au avut ocazia să-l admire pe stadionul Dan Păltinişanu: cel al patronului lor, Marian Iancu. Deşi îi vine greu să renunţe la bustul său natural, Iancu spune că se vede obligat să apeleze la bisturiu din motive medicale.

„Natura a fost generoasă cu mine, dar de la o vreme am dureri insuportabile de spate. Ştiu că astfel de operaţii se fac de regulă în sens invers, de mărire a sânilor, dar eu mă văd nevoit să-mi reduc bustul. Tot ceea ce sper este ca lumea să mă privească la fel şi după operaţie: chiar şi cu sânii micşoraţi, Marian Iancu va rămâne acelaşi”, ne-a declarat, în exclusivitate, bossul Timişoarei.

Se pare că durerile de spate nu reprezintă singurul motiv pentru care Iancu îşi va micşora sânii. Un apropiat al lui Iancu ne-a dezvăluit, sub protecţia anonimatului, că acesta reuşea să-şi găsească din ce în ce mai greu sutiene pe măsura sa.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 13.04.2011 09:58 Sport

National Cinematografic