nationala_de_pacaneleNaţionala de păcănele a României s-a calificat azi-noapte la Jocurile Olimpice de Noroc care vor avea loc la Chişinău. Echipa reprezentativă de păcănele a învins în ultimul meci din grupă echipa reprezentativă a Germaniei într-o confruntare de infarct.

Eroul acestei dispute a fost Nelu Olăraşu, cel care a dat un "negru" în ultimul minut şi a îngropat astfel speranţele nemţilor. Câteva mii de români, dar şi femei, au ieşit în miez de noapte la Universitate, sărbătorind victoria.

Iată ce spune Nelu Olăraşu: "Ne bucurăm că am făcut o surpriză românilor. Am mai spălat din păcatele necalificării la Europenele din toamna trecută. Plecăm cu şansa a doua la această olimpiadă, dar şi ei au tot două mâini, aşa că nu avem de ce să ne temem."

Demetrius Voican, antrenorul echipei, spune că de mâine se va intra cu pregătirea în linie dreaptă: "Ne-am bucurat ieri, dar gata. Plecăm o săptămână la munte pentru un stagiu centralizat axat pe pregătirea fizică, după care mergem în Spania pentru o serie de amicale."

Sâmbăta viitoare, pe OTV, echipa naţională de păcănele a României va putea fi urmărită în confruntarea cu Olanda la Trofeul "Ogică".
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Monday, 23.05.2011 14:08 Sport

National Cinematografic