ronaldo-grasLa sfârșitul meciului Brazilia-România, Ronaldo a refuzat să facă schimb de tricouri, pe motiv că nu are cu cine. Atacantul brazilian a spus că în naționala noastră nu se găsește niciun jucător de talia lui, așa că orice tricou ar primi în schimb i-ar veni mic.

Ronaldo chiar le-a spus fotbaliștilor români că mai au de crescut până să se compare cu el. Specialiștii sunt de părere totuși că niciun jucător român nu-l va ajunge în timpul carierei, doarece e foarte greu să atingi suta de kilograme dacă mergi zilnic la antrenamente.

Ronaldo a precizat că singurul cu care ar fi făcut schimb de tricouri era Dănuț Lupu, un fotbalist gigantic, după părerea lui. Brazilianul s-ar fi bucurat ca Lupu să fie pe teren și din alt motiv. În felul ăsta, avea și el cu cine să joace o tablă la marginea terenului, cât ceilalți jucători își vedeau de pasele și de șuturile lor mediocre.

Se pare că Ronaldo a refuzat schimbul de tricouri și din cauză că a auzit că Torje vrea să facă din tricoul lui cearșaf de plajă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Wednesday, 08.06.2011 07:14 Sport

National Cinematografic