timisoara_exclusa_din_liga_a_III_din_cauza_lui_marian-iancuTimişoara este pe cale să rămână în afara competiţiilor de fotbal, după ce comisia de licenţiere a respins dosarul bănăţenilor de participare în Liga a III-a. Motivul invocat este greutatea lui Marian Iancu, în condiţiile în care limita maxim admisă de kilograme la Liga a III-a este 120.

Limita de greutate a fost inclusă în regulament din cauza suporterilor care vin cu furci, coase sau topoare la meciurile de liga a III-a. Dacă nu ai o condiţie fizică care să îţi permită să fugi din calea lor, echipa pe care o reprezinţi nu primeşte drept de participare.

„Dom’le, în liga a III-a sunt alte standarde. Nu e ca în prima ligă, unde stai la lojă, fumezi trabuc şi stai cu bodyguardul lângă tine. La noi pe multe stadioane lojă înseamnă o roată de tractor băgată în pământ. Ori domnul Iancu este mult prea gras pentru a avea şanse să alerge de furia localnicilor. Sunt norme de siguranţă de la UEFA, dacă un oficial al clubului are peste 120 de kilograme, echipa n-are voie să fie înscrisă în Liga a III-a”, ne-a explicat Nicolae Băgău, responsabilul cu licenţierile.

„Ştiu că mulţi speră ca toate aceste atacuri îndreptate împotriva noastră să mă slăbeasă, însă nu le voi da satisfacţia asta”, s-a limitat să declare Marian Iancu.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 10.06.2011 12:48 Sport

National Cinematografic