Danciulescu-la-BacAtacantul dinamovist Ionel Dănciulescu nu a reuşit să ia nici anul ăsta Bac-ul. El acuză dificultatea extremă a subiectelor şi exigenţa profesorilor, care au sancţionat fiecare abatere.

“Mi se pare că de data asta au exagerat cu întrebările capcană. Practic, subiectele au fost făcute ca să-i prindă pe elevi în offside. N-am mai văzut în viaţa mea aşa ceva. Am dat Bac-ul de foarte multe ori şi ştiu despre ce vorbesc.”

Jucătorul lui Dinamo a scos la un moment dat o fiţuică adusă de acasă, dar profesorii supraveghetori nu au văzut nimic şi nu l-au sancţionat. Camerele de supraveghere din clasă au surprins însă momentul. Rămîne ca Ovidiu Ioaniţoaia să analizeze proba video şi să stabilească dacă a existat sau nu contact vizual între atacant şi copiuţă.

Ioaniţoaia ne-a vorbit despre faza incriminată: “Am văzut realuarea de mai multe ori, dar nu pot să-mi dau seama dacă a fost sau nu copiat. Ce-i drept, se vede cum pune mâna pe fiţuică, dar ăsta e un contact normal. Oricum, discuţia nu prea are rost. Dănciulescu nu a luat Bac-ul, deci nu e viciere de rezultat.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Monday, 04.07.2011 15:15 Sport

National Cinematografic