romania_san_marinoÎnfrângerea împotriva României i-a fost fatală selecţionerului din San Marino. În conferinţa de presă de după meci, antrenorul sanmarinez şi-a criticat dur jucătorii pentru înfrângere, după care a anunţat sec că demisionează.

„Nu e posibil să ne bată niste desculţi. România n-a jucat absolut nimic, nu ne-a suprins în nici un moment al jocului, şi totuş am pierdut cu 1-0. Am dubii în privinţa onestităţii unora dintre jucătorii mei, dar nu vreau să dau nume. Nu e posibil să nu marchezi împotriva României, e clar că s-au petrecut lucruri necurate în teren”, a acuzat selecţionerul sanmarinez.

Înfrângerea surprinzătoare a Naţionalei San Marino este pusă de unii pe seama mafiei pariurilor. Sume importante au fost pariate înaintea meciului pe o victorie a României, ceea ce îi face pe mulţi să speculeze că jucătorii sanmarinezi au fost plătiţi ca să piardă meciul.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 11.08.2011 14:31 Sport

National Cinematografic