giovani_becali_flegmaGiovani Becali a trimis o canistră de zece litri de flegmă la Institutul Geneticii din Freiburg, acolo unde se află cea mai bună echipă de geneticieni din lume. Nu este singurul om cu bani care a plătit bani grei în speranţa că, peste ani, medicina va ajunge atât de avansată încât va permite crearea unui om plecând de la ADN-ul acestuia.

Giovani Becali se află în compania selectă a unora dintre cei mai cunoscuţi oameni ai planetei. Steve Jobs a trimis o casetă de valori cu câteva unghii, preşedintele Obama a preadat şi el, contra unei sume consistente, care, din ce se spune, depăşeşte milionul de dolari, aproape jumătate de litru de sânge, iar Angelina Jolie a lăsat la Institut un copil întreg.

Giovani este destul de încrezător în viitorul cercetărilor geneticii: "Nici n-o să mor bine că mă vor recrea imediat din propria flegmă. O să vedeţi! Şi chiar dacă va fi să nu se aleagă nimic din cercetările lor, mă gândesc că am oricând o rezervă de zece litri de flegmă pe care o pot folosit în emisiunile tv sau prin crâşme".
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Thursday, 18.08.2011 14:30 Sport

National Cinematografic