Cristi-Borcea-sacou-rosuÎn această dimineață, cînd încă nu se luminase de ziuă, lui Cristi Borcea și lui Gigi Becali (care tocmai își aprindeau un trabuc de aur de la un aragaz de platină, bătut cu rubine, smaralde și diamante) li s-a arătat un înger care a vomitat în fața lor. Atît de scîrbit era îngerul încît a reușit să scoată cîteva cuvinte abia după ce a ras două citronade și o cafea

Nu se știe exact ce i-a spus lui Cristi Borcea și nașului Gigi, deși putem bănui, dar cert este că cei doi s-au urcat în mașini, apoi au urcat mașina în elicopter și elicopterul într-un avion de aur și au plecat la Muntele Athos.

 

Pe la prînz, cei doi deja cumpăraseră un munte și puseseră cîteva milioane de sclavi să le sape două chilii pe care le-au îmbrăcat mai apoi în aur. Mai smeriți ca niciodată, cei doi au stat de vorbă îndelung cu un preot, încercînd să tălmăcească apariția îngerului și calea pe care trebuie s-o urmeze de acum în viață.

 

Ultimele vești venite de la cei doi sună astfel: Gigi Becali ar fi spus că îngerul ăla era, de fapt, Satana, că dacă Dumnezeu voia să-i transmită ceva, ar fi venit personal, iar Cristi Borcea se pare că s-a retras din viața lumească urmînd să trăiască rupt de lume, sub numele de călugărul Cocalarie.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Monday, 29.08.2011 16:11 Sport

National Cinematografic