gigi_becali_este_nemultumit_de_moasteFinanţatorul Gigi Becali nu a mai aşteptat să se termine slujba religioasă ţinută ieri la biserica din Pipera, plecând cu zece minute înainte de final. Era negru de supărare şi spunea întruna "Sunt cel mai mare tâmpit". Se pare că cele patru moaşte aduse de curând de la Muntele Athos nu l-au mulţumit deloc pe Becali.

"Sunt cel mai mare bou. E numai greşeala mea. Am ascultat de unul şi de altul. Că ia-l pe sfântul ăla, că ia-l pe ălălalt... Am aruncat cu milioanele şi râde lumea de mine. Păi, ce, asta e slujbă?! E bătaie de joc" – s-a răcorit finanţatorul din Pipera.

Gigi Becali a mai declarat că nu mai dă nici un ban la cutia milei până nu apar rezultatele. Până biserica lui nu va fi prima biserică din ţară, nici un preot nu mai vede nici o donaţie.

În iarnă patronul vrea să facă curăţenie în soborul de preoţi şi să aducă alte moaşte de sfinţi, în acest sens Meme făcându-şi deja bagajele să plece în Brazilia. Cei care nu vor vrea să-şi rezilieze contractele vor fi trimişi la a doua biserică a lui Becali.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Mihai | Tuesday, 20.09.2011 14:08 Sport

National Cinematografic