vasile-avram_in_catuse_la_dnaScandalul din arbitraj este departe de a se sfârşi. Azi, procurorii DNA au venit cu noi dezvăluiri şocante din mafia patronată de Vasile Avram. Chiriţă Pătraşcu, procuror anticorupţie, nu lasă loc la nici o interpretare în declaraţia pe care a făcut-o: “Se ajunsese atât de departe în cumpărarea de meciuri, încât unii arbitri ofereau cumpărătorilor şi puncte de fidelitate. Asta ca să nu se ducă conducătorii de cluburi să cumpere meciuri din altă parte."

Un exemplu dat de cei de la DNA este următorul: dacă cumpărai trei meciuri de la aceeaşi brigadă, aveai asigurat din partea ei cel puţin un egal la viitoarea delegare.

O altă problemă care a ieşit abia acum la suprafaţă este că la Mircea Sandu nu a ajuns nici un ban din cei pe care îi luau arbitrii: "Mircea Sandu nu a văzut nici un bănuţ din sumele primite de arbitri. După cum este perfect adevărat că nici arbitrii nu pupau un sfanţ din ce lua el de la cluburi", a încheiat procurorul Pătraşcu.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Wednesday, 05.10.2011 16:06 Sport

National Cinematografic