După ce s-a tot scris prin ziare că prietena lui îi distruge cariera de fotbalist, Cristian Tănase se simte nevoit să declare: "Nu facem sex tot timpul". E ciudat că Tănase neagă un lucru de care nu l-a acuzat nimeni. Probabil că prima dezminţire suna cam aşa: “N-am lovit-o pe prietena mea nici în plex, nici cu pumnul în faţă.”

 

Bomba sexy a lui Tănase, supranumită noua Consuelo Mutu, a devenit practic cel mai mare duşman al lui Becali, căruia îi strică investiţia de 1,8 milioane de euro. E adevărat, pe de altă parte, o poate şi înmulţi, dar Becali nu e genul de om care să gândească pe termen lung, el vrea câştig imediat.


Şi acum, câteva precizări despre porecla prietenei lui Tănase. I se spune Bomba sexy pentru că Bomba porno era deja luată, se pare că nişte pirotehnişti botezaseră în felul ăsta o bombă în formă de, mă scuzaţi, penis. Pe de altă parte, pentru Becali ar fi un adevărat coşmar dacă tinerei i s-ar spune, din cauza formelor pe care le are, Latifundiara din Pipera.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Tuesday, 15.12.2009 11:37 Sport

National Cinematografic