Bute_se_teme_de_violenta_suporterilorCazul Galamaz l-a speriat până şi pe Lucian Bute! Marele nostru campion de box vrea ca meciul din 5 noiembrie cu jamaicanul Glen Johnson să se desfăşoare fără public, pentru a evita orice acte violente. „După meciul Petrolul-Steaua am început să mă tem că suporterii vor aduce violenţa şi în box”, a declarat Bute. „Genul ăsta de oameni cred că aici funcţionează legea pumnului, că ăla care e mai bun la bătaie câştigă. Sunt nişte bătăuşi, nişte brute fără minte”, a încheiat boxerul.

Impresarul lui Bute a dat mai multe detalii legate de posibilitatea ca meciul să aibă loc fără spectatori: „Lucian se teme că se va întâmpla ca la Galamaz, că o să intre un huligan în ring şi o să-i dea una peste cap. Şi el ce să facă în situaţia asta? Galamaz măcar a avut norocul că i-a avut lângă el pe Martinovici şi Stanca care sunt golani, ştiu bătaie, dar Bute şi Johnson ce pot să facă dacă intră vreo huidumă din asta peste ei în ring? Lucian pur şi simplu nu e pregătit pentru o asemenea situaţie, el se gândeşte că e ca în meciul cu Mendy, că intră frumos în ring şi îşi face treaba, nu că riscă să dea peste un golan care e cu gândul numai la bătaie”.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Thursday, 03.11.2011 20:53 Sport

National Cinematografic