tanase_prezinta_cipiciGigi Becali a decis ca jucătorii săi să înlocuiască tradiţionalele ghete de fotbal cu cipici, astfel încât gazonul de pe Naţional Arena să reziste mai bine meciurilor de fotbal. În acest sens, Steaua a semnat un nou parteneriat cu firma Nike, care va încălţa jucătorii cu cipici la toate meciurile disputate acasă.

“Anul viitor se joacă finala Europa League pe Naţional Arena şi gazonul trebuie protejat, iar cipicii mi se par cea mai bună idee. Jucătorii vor fi mai uşori şi se vor descurca mai bine în cipici. În plus, scăpăm de faulturile dure, Gardoş, de exemplu, nu l-ar fi rupt pe ăla de la Pandurii dacă era încălţat cu cipici. Toată lumea are de câştigat”, a declarat patronul stelist.

Chiar dacă cipicii vor avea sigla Nike, aceştia vor fi realizaţi de firma de echipament sportiv în colaborare cu Valeriu Argăseală. “Când se plictiseşte la birou, Argăseală va croşeta cipici pentru jucători”, a explicat Becali. În meciurile care se vor disputa pe ploaie, locul cipicilor va fi luat de gumari, a mai decis patronul stelist.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 11.11.2011 15:55 Sport

National Cinematografic