Inevitabilul s-a întâmplat: Chivu a ajuns la spital, pe masa de operaţie (de mult se plângeau chirurgii ăia că trăim într-o lume prea paşnică, nu mai au şi ei ce să pună pe masa de operaţie) cu un hematom la tâmplă.

 

Când am auzit că i-a spart capul un italian mi-am zis:  Până aici ne-a fost, dacă şi capitanul naţionalei cade victimă rasismului din Italia, e grav. Acum m-am mai liniştit, se pare totuşi că a fost o ciocnire accidentală – sau, ma rog, aşa a fost făcută să pară. În plus, căpitanul naţionalei nu mai e chiar atât de sigur că fotbalistul advers l-a făcut ţigan în timp ce îi dădea bucata.

 

Oricum, Pellissier, jucătorul care l-a accidentat, a explicat presei că el tocmai de-aia s-a apucat de fotbal, să câştige un ban cinstit, să nu dea în cap la lume pe stradă.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Thursday, 07.01.2010 09:39 Sport

National Cinematografic