Într-un interviu din Evenimentul Zilei de acum cîteva zile Răzvan Lucescu a spus că Adrian Mutu venea la Naţională pentru femei. E arhi cunoscut că româncele sînt printre cele mai frumoase femei din lume. Dacă era vorba de o altă Naţională a lumii, probabil că Mutu nici nu ar fi trecut pe la lot.
Ioan Becali, din respect nu îi spun Giovanni, a simţit nevoia să-i ia apărarea lui Mutu şi a spus despre Răzvan Lucescu că e swinger, adică se duce cu nevastă-sa pe la alte clupuri şi şi-o schimbă cu nevasta altor bărbaţi. Iar nevastă-sa, la rîndul ei, că doar nu o fi mai proastă, nici ca el, nici ca altele, o arde cu alţii. Mă gîndesc, într-o astfel de mozoleală generală că Răzvan e cel care îi mai ordonează, îi mai aşează în pat, cum se spune, şi cel care strigă mereu la nevastă-sa: „Hai, vino cu el, ia-l pe piept! Bine, bine! Nu-i nimic, data viitoare o să-ţi iasă! Ţine-l, ţine-l! Urcă!”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Mihai | Tuesday, 12.01.2010 07:39 Sport

National Cinematografic