netoiu_are_o_relatie_cu_andoneGazeta Sporturilor le-a luat azi faţa celor de la Libertatea, CanCan şi Click! şi a prezentat în premieră un scandal sexual ce s-a abătut asupra clubului Dinamo. De parcă n-ar fi ajuns că toţi componenţii lotului s-au închinat şi i-au pupat mâna preotului homosexual de la mănăstirea Căldăruşani, doi dinamovişti de marcă au, conform celor de la Gazeta Sporturilor, o relaţie. Este vorba de Ioan Andone şi Gigi Neţoiu.


Deşi Neţoiu nu are nici o reţinere în a recunoaşte relaţia cu Andone, se pare că idila dintre cei doi are de suferit din cauza lui Giovanni, care se opune vehement. Din moment ce vărul său Gigi a interzis o melodie a lui Freddie Mercury în Ghencea din cauză că artistul era homosexual, e de înţeles adversitatea lui Giovanni faţă de o astfel de relaţie. Pentru că dacă n-ar fi aşa, ar însemna că Giovanni se opune din motiv de gelozie.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 13.01.2010 13:43 Sport

National Cinematografic