luptator_de_sumoPreşedintele Federaţiei japoneze de sumo a anunţat azi că îi va amenda pe sportivii care s-au întors la lot, după sărbători, fără kilograme în plus. Luptătorii de sumo sunt speriaţi de amenzi, dar nu prea au ce face. E greu să îngraşi sportivul în ajun, un luptător slab nu poate să devină bun peste noapte.

“Am încercat să mă antrenez de cinci ori pe zi: dimineaţa, la prânz, seara şi de două ori între mese, dar nu prea a mers, nu am avut poftă de mâncare. În plus, medicul mi-a recomandat să nu mă mai antrenez între antrenamente, că-mi face rău la stomac”, a declarat un sportiv.


Un alt sportiv a spus că a mâncat cât a putut de mult, dar a avut de dat zăpada la o parte din faţa casei şi a ars imediat caloriile.

Preşedintele federaţiei japoneze s-a arătat nemulţumit şi de luptătorii care duc o viaţă extrasportivă necorespunzătoare.

“Am citit prin tabloide despre unul că a făcut jogging şi a băut ceaiuri naturale neîndulcite până la cinci dimineaţa, cu bomba sexi de la Hiroshima. Păi ăla să ştie că nu mai are ce căuta la lot, aici nu se face curvăsărie. Cui nu-i place şunca, să stea acasă”, a conchis oficialul japonez.

 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Wednesday, 13.01.2010 16:56 Sport

National Cinematografic