becali_l-a_verificat_pe_iisusGigi Becali l-a desfiinţat pe teologul britanic Susannah Cornwall, cea care susţine că Iisus ar fi fost hermafrodit. Într-o intervenţie telefonică la postul Trinitas TV, patronul Stelei a spus că a verificat personal zona intimă a Mântuitorului (v. foto) şi că acesta are doar organe sexuale masculine. „Femeia aia care a zis că Iisus a fost hermafrodit vorbeşte tâmpenii. Ea nu are nici o legătură cu teologia, aia e o teoloagă-hahaleră!”, s-a revoltat Becali.


Gigi Becali l-a desfiinţat pe teologul britanic Susannah Cornwall, cea care susţine că Iisus ar fi fost hermafrodit. Într-o intervenţie telefonică la postul Trinitas TV, patronul Stelei a spus că a verificat personal zona intimă a Mântuitorului (v. foto) şi că acesta are doar organe sexuale masculine. „Femeia aia care a zis că Iisus a fost hermafrodit vorbeşte tâmpenii. Ea nu are nici o legătură cu teologia, aia e o teoloagă-hahaleră!”, s-a revoltat Becali.

 

becali_l-a_verificat_pe_iisus

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 02.03.2012 20:41 Sport

National Cinematografic