o_luna_fara_gigi_becaliCondamnarea lui Gigi Becali a lovit dur în televiziunile de sport! Întrucât a fost condamnat la trei ani de închisoare, în următoarea perioadăGigi Becali are interzis la intervenţii în cadrul emisiunilor de sport. Astfel, rămase fără principala lor sursă de scandal, televiziunile de sport au înregistrat scăderi dramatice ale ratingului.

Cel mai afectat pare Horia Ivanovici, moderatorul Fanatik Show, care deja a pierdut între 20 şi 50 de kilograme. “Când i s-a comunicat că nu-l mai poate suna pe Gigi Becali în emisiune, efectic a căzut de pe scaun. Ce-i drept, e posibil ca pur şi simplu să fi cedat scaunul sub greutatea sa, dar cu siguranţă a contat şi vestea că are interdicţie la favoritul său. De atunci am înţeles că nu a mai mâncat nimic”, a explicat unul din directorii Digi TV.

Ivanovici se plânge că nimeni nu se ridică la nivelul lui Gigi Becali: “Cu trei minute de Gigi Becali fac audienţă mai mare decât cu o oră de Cristi Borcea, George Copos sau Meme Stoica. Pentru mine, sportul se împarte în «ştiri cu Becali» şi «restul ştirilor». Iar fără Becali, mai bine ne lăsăm de meserie, ne retragem la fel cum a făcut Ţopescu acum câţiva ani ani”, s-a confesat unor apropiaţi Horia Ivanovici.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 14.05.2012 11:38 Sport

National Cinematografic