ronaldo_freza_neinsipirata_la_euroÎnfrângerea Portugaliei în semifinala cu Spania a făcut prima victimă! Hairstylistul selecţionatei lusitane a fost găsit vinovat pentru freza pe care a ales-o pentru Cristiano Ronaldo, fapt care ar fi dus, în opinia şefilor federaţiei portugheze, la pierderea partidei.

„Cristiano n-a fost deloc în apele lui. S-a văzut din primul minut că hairstylistul a ales o freză greşită, care nu i-a scos în evidenţă lui Ronaldo calităţile de fotbalist. În primul rând, coafura a fost mult prea defensivă, or împotriva Spaniei era nevoie de o cu totul altă abordare”, a explicat purtătorul de cuvânt al federaţiei lusitane.

Mai mult, hairstylistul este bănuit că a pariat sume imense în Asia pe înfrângerea Portugaliei. „Doar aşa se explică de ce nu a schimbat freza lui Ronaldo la pauza meciului. Nici măcar când Ronaldo venea la margine să-şi refacă freza n-a încercat să-i dea indicaţii stilistice”, a acuzat şi impresarul lui Ronaldo.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 29.06.2012 11:34 Sport

National Cinematografic