Judoka_Alina_Dumitru_a_aflat_unde_sta_CiutacuCa urmare a insultelor lansate la adresa ei de Victor Ciutacu pentru că a refuzat să se prezinte la vot, campioana la arte marţiale a declarat că îi va face o vizită când revine în ţară. “Ştiu unde stă Ciutacu. Vreau doar să discutăm puţin despre democraţie”, ne-a asigurat judoka.

Jurnalistul nu a putut fi contactat, dar a fost văzut recent într-un cunoscut magazin de bricolaj, cumpărându-şi ceea ce părea a fi un lanţ pentru uşă. “Era cam palid şi cam grăbit”, a apreciat casieriţa. “Nici nu a aşteptat să-i dau restul." Surse anonime sugerează şi că acesta şi-ar fi asigurat cea mai importantă parte a corpului, limba, pentru o sumă impresionantă.

Colegul său din trustul Intact, Mircea Badea, afirmă că nu se teme să fie invitat la o scurtă discuţie, însă crede că nu va avea timp pentru aşa ceva. Declarându-se “obosit”, acesta urmează să petreacă o vacanţă prelungită într-un loc exotic pe care nu l-a dezvăluit "să nu afle toţi băsiştii de el". Conform unui comunicat al trustului Intact, emisiunea acestuia de la Antena 3 va fi prezentată, zilele următoare, de fratele său geamăn care nu a jignit-o niciodată pe Alina Dumitru.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Tuesday, 31.07.2012 18:20 Sport

National Cinematografic