barcelona_n-a_ajuns_la_bucurestiPaznicii de la National Arena au avut un şoc în cursul dimineţii, când lotul echipei FC Barcelona a apărut la porţile stadionului, cerându-şi scuze pentru întârziere. “Am pierdut două zile căutând-o pe Dinamo la Budapesta”, s-a scuzat antrenorul Tito Vilanova.

Mai mare a fost surpriza catalanilor când au aflat că meciul s-a desfăşurat, iar ceea ce părea a fi echipa Barcelonei a învins doar cu un modest 2-0. “Nu ştim cine a jucat cu Dinamo. Suntem consternaţi că nimeni nu a remarcat impostura, un asemenea scor ar fi trebuit să bată la ochi”, a completat antrenorul Barçei.

Oficialităţi din cadrul Poliţiei Capitalei au anunţat că vor declanşa o anchetă pentru descoperirea falşilor sportivi care au jucat cu Dinamo pe 11 august. “Avem deja un grup de suspecţi. Momentan cercetăm câteva eleve ale unei şcoli de fete din Bucureşti, care au achiziţionat recent tricouri şi jambiere în culorile Barcelonei”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de TNR | Monday, 13.08.2012 18:02 Sport

National Cinematografic