borcea_se_pregateste_pentru_liga_a_douaCu toate că Dinamo a pierdut aseară derby-ul cu Steaua, Cristi Borcea era euforic la finalul partidei. La vederea camerelor de filmat, Borcea a executat celebrul său dans din buric, cel pe care i l-a copiat inclusiv Shakira, după care efectiv a urlat în microfoanele televiziunilor: „Lăsaţi-ne să ne pregătim pentru Liga a II-a!”.

Fostul acţionat dinamovist spune că echipa sa de suflet mai are nevoie de doar câteva transferuri pentru a juca, în premieră, în Liga a II-a. „Ştiu deja de ce jucători are nevoie Dinamo: Nicolae Mitea, Mihăiţă Pleşan şi Dorel Stoica. Toţi trei au mai jucat la Dinamo, deci va fi uşor să fie aduşi la club. Cu ei în primul 11, Liga a II-a poate deveni realitate”, crede Cristi Borcea.

Dinamovistul spune că abia aşteaptă să audă pe telefon alarma care-l trezeşte de dimineaţă, ca să prindă live meciurile pe care Dinamo le va juca la matineu. „În plus, stadionul nostru întruneşte toate condiţiile pentru partide de Liga a II-a”, a adăugat Borcea.
Scris de Calin | Monday, 05.11.2012 14:39 Sport

National Cinematografic