Steaua_popoÎn urma unui material apărut în EVZ.RO, Gigi Becali a vorbit în exclusivitate pentru TimesNewRoman.ro despre şovinism, rasism şi intoleranţă sexuală.

TNR: Mulţi spun că aţi fi şovin?
Becali: Băi, eu l-am dat pe Lovin, nu am avut nici un Şovin la echipă. Dar pot să cumpăr un şovin liber de contract de undeva, dacă are nevoie Stoichiţă.

TNR: Umblă vorba, ceea ce ar putea să vă dăuneze în Parmalentul European, că aţi fi rasist...
Becali: Sînt rasat, iar asta, bineînţeles, că poate să dăuneze, pentru că şi acolo sînt oameni invidioşi, că vezi Doamne, are Becali nu ştiu ce şi nu ştiu ce...

TNR: Cu pederaştii aveţi ceva?
Becali: Nu am nimic, eu cu pedeliştii am ce am, nu cu pededraştii.

TNR: Ştiţi că Uniunea Europeană este împotriva homofobiei?
Becali: Şi eu am ceva cu procurorii, asta nu înseamnă că trebuie să fac chestii urâte, mă-nţelegi, cu ei! De cîte ori nu am fost singur cu procurorul într-un birou, la o cafeluţă, dar nu mi-a dat nicioadtă prin cap să fac ceva... Şi nici el. Şi, vă daţi seama, eram singuri, nu ne deranja nimeni...

TNR: De ce nu sînteţi toleranţi cu sodomiţii?
Becali: Nu am nimic cu surdo-muţii sau cu negrei, mă-nţelegi!? Păi Bănel e viaţa mea, nici la Argăseală nu ţin ca la negrul ăsta.

TNR: Se zvoneşte că aţi vrea să cumpăraţi echipa Minerul Lupeni, este adevărat?
Becali: L-am trimis pe Argăseală acolo, cu nişte femei, ca să spele tot, să dezinfecteze. Sper să fie bine, deşi Argăseală, cum e el pămpălău aşa... I-am spus, ai grijă să nu vii cu vreo boală!

TNR: Se spune că veţi organiza la Steaua concursuri de orientare sexuală, ca să-i depistaţi pe jucătorii cu probleme. Este adevărat?
Becali: Băi, păi cu toate porcăriile astea, mulţi sînt dezorientaţi, mă-nţelegi?! O să-i testez înainte de fiecare meci. Intră în teren doar ăla care e bărbat. Îl pun pe Stoichiţă să-i verifice pe fiecare în parte.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 16.02.2010 08:58 Sport

National Cinematografic